IMG_4388

review Romy: Ik vond het heel fijn dat dmv het opzoeken van je kwaliteiten en competenties naar voren komt wat misschien een optie voor mij zou kunnen zijn. Een bepaalde beroep of studiekeuze. Door alles op te schrijven werd het 1 geheel en kon je bij iedereen wel een patroon zien waar diegene zich zou kunnen richten. Daardoor is het wel een stuk duidelijker geworden wat betreft de keuze.
review Natalie: inzicht in waar mijn interesses echt liggen en de dingen die ik leuk vind. een soort bevestiging ook. meer over mezelf te weten gekomen a.d.h.v feedback en samen uitpluizen.
review Hannah: duidelijke bevestiging over welke talenten ik bezit en welke benut zouden kunnen worden. er is een duidelijke weg nu in wat ik kan en wat ik zou willen. ook heb ik gekeken naar verbeterpunten en valkuilen die mij in de weg staan en hoe ik deze voor mijzelf kan wegnemen. ik heb aan mijzelf vragen gesteld die ik normaal niet zou bedenken en kwam hierdoor tot een beslissing.
review Debora: Ik weet nu dat ik minder snel me moet laten belemmeren door zaken als locatie of wat ik lastig vind. ik heb meer inzicht in wat mijn kwaliteiten zijn en wat mij belemmerd. Ook heb ik geleerd dat wat ik lastig vind mijn studiekeuze belemmerd.
 

 

 

last minute studiekeuze maken? met 1 dag of 2 of 3 bijeenkomsten van 2 uur ben je een hele stap verder. neem gauw contact op 0624416677 er zijn data in maart en april 2016!!!!