STUDIE KEUZE maken?

 

Een mens met PIT zit op de juiste plek…….

 

Mensen met PIT is een bureau om Passie, Plezier, Puurheid, Power, Interesse, Inspiratie, Intentie, Idealen, Tevredenheid en Toewijding in werk en loopbaan te hebben, te houden of te krijgen.

 

Ben jij zeker van jouw studiekeuze??

Een goede studiekeuze is nu nog belangrijker omdat de tijd om te studeren steeds beperkter wordt. Dit schooljaar moeten nieuwe studenten zich voor 1 mei 2016 hebben opgeven voor de gewenste studie. Er wordt vervolgens op de onderwijsinstelling aandacht besteed aan studiekeuze en proefstuderen etc. Mocht je vervolgens toch een andere keuze willen maken dan kan dit tot 1 september. Maar alleen als je je voor 1 mei hebt aangemeld.
Kortom: stilstaan bij jouw studiekeuze kan dus veel opleveren (tijdwinst en plezier in studie en werk!!).

Met 10 jaar ervaring als loopbaanadviseur en 8 jaar ervaring als docent/coach in het onderwijs kan ik jou zeker verder op weg helpen! Een traject bestaat uit 1 dag of 3 bijeenkomsten van 2 uur en is gericht op ontdekken van waarden, kwaliteiten en talenten. Zie de laatste reviews onder actueel/reviews

Op zoek naar jouw PIT!

Weten wat je kan! wat je wilt! Wat jouw PIT is, begint met weten wie je bent en wat bij je past!

Als je weet wat bij je past en je vindt dit in je werk of studie terug dan voel je je goed, energiek, en gemotiveerd. Kortom dan heb je PIT!

 

Meer informatie?
Bel: 06-24416677
Email: mensenmetpit@gmail.com
Locatie: Spanjaardslaan in Leeuwarden, op afspraak.

Trainingen

Een training die is gericht op het veranderen van eigen houding en eigen gedrag. Hoe zorg je ervoor dat jij jouw persoonlijke PIT terug vindt?

Meer info»

Studiekeuze

Ben jij zeker van jouw studie-keuze?? Een goede studiekeuze is nu nog belangrijker omdat de tijd om te studeren steeds beperkter wordt. Stilstaan bij deze keuze kan dus veel opleveren..

Meer info»

Loopbaankeuze

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan is het zeker goed om te weten wat je kunt en wilt en hoe je daar komen kunt.

Meer info»